Yrityksen taustaa ja toimintatavat

Likeit Solutions on vaativiin henkilöstönhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Pääasiallisen asiakaskuntamme muodostavat henkilöstöpalveluyritykset. Nykyisen palvelukokonaisuutemme myynti käynnistyi vuonna 2010 ja vuosittain olemme toteuttaneet käyttöönottoprojekteja 10 – 20 yritykselle.

 

Likeit pyrkii hallittuun kasvuun. Tällä takaamme korkeatasoisen asiakaspalvelun sekä pidempään palvelujamme käyttäneille että uusille asiakkaillemme. Tämän kasvustrategian johdosta kasvua ei ole rahoitettu myymällä osakkeita yrityksen ulkopuolelle. Likeitin omistajat kuuluvat yrityksen henkilöstöön ja ovat mukana toteuttamassa käyttöönottoprojekteja sekä palvelemassa asiakkaitamme.

 

Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintaansa sopivat ratkaisut, sillä tietoteknisen osaamisen lisäksi yrityksestä löytyy laaja osaaminen myös toimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä. Tuotteistamme löytyvät valmiit, laajat liiketoiminta- ja toimialakohtaiset ratkaisut, joihin lisätään tarvittaessa asiakaskohtaiset toiminnallisuudet. Tarjoamme tuotteillemme jatkuvan tuen myös tulevaisuudessa.

Likeit Solutions

Quartetto Business Park, Basso

Linnoitustie 2 A

02600 Espoo

Arvokkain voimavaramme

on tyytyväiset asiakkaat

li_logo_4