Yrityksen taustaa ja toimintatavat

Likeit Solutions on vuonna 2003 perustettu vaativiin henkilöstönhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Pääasiallisen asiakaskuntamme muodostavat henkilöstöpalveluyritykset. Nykyisen palvelukokonaisuutemme myynti käynnistyi vuonna 2010 ja vuosittain toteutamme käyttöönottoprojekteja 15 – 25 yritykselle. Pyrimme hallittuun kasvuun taataksemme korkeatasoisen asiakaspalvelun sekä pidempään palvelujamme käyttäneille että uusille asiakkaillemme.

 

Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintaansa sopivat ratkaisut. Tietoteknisen osaamisen lisäksi yrityksestä löytyy laaja osaaminen myös toimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä. Valmiit liiketoiminta- ja toimialakohtaiset ratkaisut konfiguroidaan asiakaskohtaisesti sopiviksi. Tarjoamme tuotteillemme jatkuvan tuen myös tulevaisuudessa.

 

Nykyään Likeit Solutions on osa Likeit Nepton Group Oy:tä, jonka palveluita käyttää päivittäin yli 110 000 henkilöä Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Asiakkaita on yli 700 eri toimialoilla. Konsernilla on vahva markkina-asema muun muassa finanssi- ja henkilöstöpalvelun toimialoilla sekä julkisella sektorilla.

Likeit Solutions

Quartetto Business Park, Basso

Linnoitustie 2 A

02600 Espoo

Arvokkain voimavaramme

on tyytyväiset asiakkaat

li_logo_4