TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA


Ohjelmistojamme on käytössä useissa erilaisissa yrityksissä.

Alla on  asiakkaidemme logoja sekä esimerkkejä ohjelmistojamme

käyttävien yritysten käyttötavoista ja -kokemuksista.

Klikkaa alla olevia logoja ja lue mitä kumppanimme meistä sanovat.

Link Partners Finland


reflogo_linkpartners

”Link Partners Finland vaihtoi toiminnanohjausjärjestelmän kesällä 2012 Likeitin nykyaikaiseen teknologiaan perustuvaan, kaikki toiminnot kattavaan henkilöstönhallintajärjestelmään. Kyseisellä ohjelmalla saamme hoidettua kaikki prosessit kaikkien yritystemme toiminnoissa, rekrytoinnista palkanmaksuihin, asiakkaiden hallinnasta laskutukseen asti.”

 

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että vaihdos tehtiin. Alusta alkaen kaikki meidän erikoispiirteet on Likeitin puolelta otettu huomioon. Asiakaspalvelu / tekninen tuki, on asiansa osaava ja apua saa aina kun sitä tarvitaan. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Likeit Solutionsin kanssa.”

Henry Hietavala, toimitusjohtaja, Link Partners Group Finland Oy

Link Partners Finland –konserni tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista yhteistyötä sekä ratkaisuja moneen tarpeeseen. Konserniin kuuluu seitsemän yritystä seitsemältä eri toimialalta.

Ametro Oy


reflogo_ametro

”Käytämme Likettiä todella monipuolisesti; Työvuorosuunnittelu, palkanmaksu, laskutus, automaattinen tuntitietojen keruu ja asiakashallinta ovat esimerkkejä, jotka olemme Likeitin avulla voineet automatisoida. Lisäksi arvostamme Likeitin tarjoamaa aktiivista tukea sekä sitä, että järjestelmän ominaisuuksia jatkuvasti parannetaan asiakaspalautteen perusteella.”

Ville Haataja, toimitusjohtaja, Ametro Oy

AMETRO OY on palvelualan ammattilainen, joka kokeneen ja osaavan henkilökuntansa voimin palvelee laadukkaasti ja tehokkaasti sekä koteja että yrityksiä. Korkeatasoinen toiminta lisää asumisen mukavuutta ja terveellisyyttä, luo työympäristöön siisteyttä ja tehokkuutta sekä viimeistelee asiakaspalvelutilojen viihtyisyyden. Monipuolisten siivous- ja kodinhoitopalvelujen lisäksi yritys tarjoaa myös senioripalveluita sekä yrityksille siivouspalveluita ja tehokkaita logistiikan henkilöstöpalveluita.

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy


reflogo_smile

”Toimintamme Smile Henkilöstöpalveluilla perustuu vahvaan toimialaosaamiseen, nopeaan reagointiin sekä 100% vastuunottamiseen. Tarjoamme palveluja aina asiakaskohtaisesti, mikä vaatii myös järjestelmiltämme paljon. Voimme todeta, että Likeit on vastannut tarpeisiimme ja olemme pystyneet kehittämään toimintaamme nopealla tahdilla tilanteessa kuin tilanteessa. Likeitin ehdottomia vahvuuksia ovat asiakaskohtainen palvelu, reagointinopeus sekä tahto löytää paras vaihtoehto kaikkiin asiakkaan tarpeisiin.”

Juspe Laakso, markkinointijohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka välittää osaavia ravintola- ja kaupan alan työntekijöitä sekä lääkäreitä.
Smile ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia.
Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on yhteensä yli 3000 ammattilaista, välittäen huippuosaajia sadoille yritykselle ympäri Suomen. Smile Henkilöstöpalvelut on osa ravintolayhtiö Restamax Oyj:tä.

 

Analyse2


reflogo_analyse

”Käytössämme on Likeit HR, jonka avulla olemme parantaneet erityisesti kehityskeskusteluiden toimivuutta ja laatua organisaatiossamme: ohjelman avulla esimiehen ja alaisen väliset keskustelut säilyvät järjestelmällisesti dokumentoituna ja molempien osapuolten on entistä helpompi valmistautua keskusteluihin. Myös kehityskeskustelupohjien luominen ja muokkaaminen on yksinkertaista eri osastojen tarpeisiin. Ohjelmisto on toiminut moitteettomasti ja kaikki muutostoiveemme Likeit HR sovellukseen on toteutettu nopeasti. Seuraavaksi tarkoituksenamme on käyttää ohjelmistoa myös rekrytointiemme tukena.”

Johanna Lammi, Business & HR Development, Analyse²

Analyse² on innovatiivinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakas-, ja markkinalähtöisiä ratkaisuja päivittäistavara-alalle toimiville yrityksille. Yrityksen asiakkaita ovat sekä vähittäiskaupan ketjut että näille tavaraa toimittava teollisuus. Ratkaisut sisältävät sekä ohjelmistotuotteet että näitä tukevat koulutus-, konsultointi- ja analyysipalvelut. Analyse² on yksi Suomen parhaista työpaikoista ja vuonna 2009 nopeimmin kasvanut teknologiayritys.

 

Helsingin Kaupunki / Tarkastusvirasto


reflogo_helsinki

”Olemme käyttäneet Likeit:n palveluja vuodesta 2008 lähtien, ja todenneet sen luotettavaksi kumppaniksi. Palvelut ovat olleet käytettävissämme keskeytyksettä, ja ohjelmisto on toiminut moitteettomasti.”

Marjo Niska-aro, tarkastuspäällikkö, Helsingin kaupungin tarkastusvirasto

Helsingin kaupungin tarkastusvirasto käyttää Likeit:n Taskmanager ohjelmistoa työaikojen kirjaukseen ja raportointiin. Aiemmat raportointiin käytetyt, paljon kokoomatyötä vaatineet Excel –tiedostot on korvattu reaaliaikaisilla raporteilla. Raportit saadaan nopeasti ilman erillistä työtä ja tilanne on ajantasainen kun henkilöstä kykenee itse syöttämään työtuntinsa. Työtunnit kohdennetaan eri työtehtäville vaivattomasti kalenteripohjaisella kirjausmenettelyllä. Kahden päällekkäisen raportointijakson ongelma ratkesi helposti monipuolisilla raporttien muodostumiskriteereillä.

 

Helsingin kaupungin Tarkastusvirasto arvioi tarkastuslautakunnan alaisena kaupunginvaltuuston Helsingin kaupungille ja kaupunkikonsernille asettamien tavoitteiden toteutumista ja avustaa tilintarkastajaa kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuksessa.